Ha de buren

Hahaha, de eerste bewonersbijeenkomst bij badkamerleverancier Plieger ging precies als voorspeld. Gefeliciteerd met uw woning, zei de gastvrouwe-vestigingsdirecteur bij entree, waarna ze ons meenam voor broodjes en een drankje. ‘Dit zijn de bewoners van 38’, zei ze tegen de aanwezigen. ‘En dat zijn de bewoners van 37, dus u bent buren’, haastte ze te zeggen. En zo werd elk nieuw stel geïntroduceerd op nummer en gekoppeld. Een van onze buren op de derde etage is een BN’er: Maurice Wijnen, wat er verder niet toe doet.

We spraken een stel dat al in Weesp woont, maar voor geen goud in de wijk Weespersluis zou willen wonen, want ‘allemaal Amsterdammers met bakfietsen.’

De bouw duurt zeker twee jaar. De Hofdame wordt kwartaal twee of drie 2024 opgeleverd. Wel moeten we voor september dit jaar al onze woonkeuzes bepalen. Voor de badkamer zijn we er qua apparatuur wel uit. Volgende week een keuken kiezen en ergens tussendoor tegels. Ik zat bij Plieger op een toilet van ruim 5000 euro en het was niet eens van goud.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s