Godverde…

Vanmiddag kwam ik erachter dat ik gisteren mijn portemonnee bij Amsterdam Amstel heb verloren; het moet daar wel, want ik heb nog de treinreis uitgecheckt. Dus direct alles geblokkeerd en nieuw aangevraagd: bankpassen, rijbewijs, creditcard, mijn ov-kaart van het werk. Naast dat het erg onhandig is, kost het me onnodig geld, met de kosten voor de nieuwe passen, rijbewijs et cetera. Ook had ik op mijn privé-OV-kaart recent 70 euro gezet. Een voordeeltje: mijn rijbewijs wordt net tien jaar verlengd.

Vanmorgen sinds een halfjaar weer aan bodycombat gedaan, wat redelijk ging. Hoeken (de boksbeweging) ging niet fijn, door mijn frozen rechterschouder. Maar die ontdooit, zonder fysiotherapie.

Woensdag was ik naar Almere voor een interview. Ik had het online kunnen doen, maar wilde mijn oude stad zien, zonder enige heimwee. Het waaide hard, wat de stad geen goed deed. Het oogde als vanouds kaal en verlaten. Almere verandert niet, dacht ik, er komt enkel stad bij.

Naschrift: de portemonnee is terecht. Zat in een andere jas waarin ik wel zocht maar niet goed. Sukkel ben ik. Een grote.

Advertentie

Een gedachte over “Godverde…

  1. Dat is echt baaalen Mark. Al die moeite voor iets wat je tot voorkort nog in je bezit had..
    Ik moet zeggen dat ik je verhaaltjes altijd lees, vooral omdat het menselijke gebeurtenissen zijn en het heel kort beschreven is. Daar hou ik van!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s